Warmte en comfort

Voor warmte en comfort bij u thuis en op het werk is Winkelman Installateurs de aangewezen partij. Door uw wensen te inventariseren en grondig naar de situatie in uw woning en op uw werkplek te kijken, kunnen wij uiterst geschikte installatie oplossingen verzorgen. Hierbij kunt u denken aan het installeren, onderhouden, repareren en renoveren van allerlei zaken op het gebied van installatietechniek. Tegen een optimale prijs- kwaliteitsverhouding kunt u bij onze deskundige medewerkers terecht.

Zonnestroom rendeert

Wilt u dat uw spaargeld echt rendeert,
inversteer dan in zonnestroom.
Lees meer

 
U kunt direct een offerte aanvragen of contact opnemen voor meer informatie.

CV installatie inregelen

Zonder dat u ervan bewust bent kan het zijn dat uw CV installatie veel onnodige energie verspilt. Wordt uw radiator bijvoorbeeld in de badkamer ’s ochtends gloeiend heet, terwijl het lang duurt voordat uw woonkamer op temperatuur is? Dan kunt u veel energie besparen wanneer u uw CV installatie laat inregelen. Onderzoek heeft uitgewezen dat 75% van de CV installaties niet optimaal functioneert.

De voordelen

Winkelman Installateurs kan daar verandering in brengen en zorgen dat de gebreken aan uw CV aan het licht komen en dat uw CV wordt geoptimaliseerd. Zo houden wij rekening met de hoeveelheid water dat door alle radiatoren stroomt en dat het water op de juiste temperatuur is. De voordelen van een CV installatie inregelen zijn onder ander de volgende:

  • Jaarlijkse besparing op uw gasverbruik
  • Alle ruimtes bereiken de gewenste temperatuur
  • Een terugverdientijd van slechts twee á drie jaar
  • Belangrijke bijdrage aan het milieu

Meer informatie over energie besparen

Naast het inregelen van de CV installatie, kunnen wij ook radiatorthermostaten installeren in plaats van handbediende radiatorafsluiters. Deze maatregel kan gemiddeld zo’n 10% besparing op het gasgebruik opleveren, doordat een radiatorthermostaat efficiënter werkt. Als u meer informatie wilt over wat u kunt besparen met het inregelen van uw CV installatie, het aanbrengen van radiatorthermostaten of andere manieren van besparen, kunt u vrijblijvend contact met ons installatie bedrijf opnemen. Wij bekijken graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Ja, ik wil een gratis offerte!

Naam (*)

E-Mail (*)

Telefoonnummer (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Plaats (*)

Beschrijving (*)