Warmte en comfort

Voor warmte en comfort bij u thuis en op het werk is Winkelman Installateurs de aangewezen partij. Door uw wensen te inventariseren en grondig naar de situatie in uw woning en op uw werkplek te kijken, kunnen wij uiterst geschikte installatie oplossingen verzorgen. Hierbij kunt u denken aan het installeren, onderhouden, repareren en renoveren van allerlei zaken op het gebied van installatietechniek. Tegen een optimale prijs- kwaliteitsverhouding kunt u bij onze deskundige medewerkers terecht.

Zonnestroom rendeert

Wilt u dat uw spaargeld echt rendeert,
inversteer dan in zonnestroom.
Lees meer

 
U kunt direct een offerte aanvragen of contact opnemen voor meer informatie.

Installateur

U bent op zoek naar een betrouwbare en ervaren installateur? Dan bent u Winkelman Installateurs in Doetinchem aan het juiste adres. Als installateur zorgen wij voor het inrichten en in stand houden van allerlei technische installaties. Bij ons installatie bedrijf zijn vele disciplines van de installatietechniek ondergebracht bij één organisatie, zodat u voor al uw installatiewerkzaamheden terecht kunt wij één installatiebedrijf.

Advies over energie besparing

Sinds enige jaren is ons bedrijf aangesloten bij de ‘Bespaarinstallateur’. Wij hebben ons verbonden aan deze organisatie, omdat wij energie besparen niet alleen voor uw portemonnee belangrijk vinden, maar ook van mening zijn dat energiebesparing van groot belang is voor het milieu en de toekomst van onze kinderen. Dit betekent dat wij u als installateur kunnen adviseren over maatregelen die u kunt nemen in uw persoonlijke situatie om energie te besparen.

Vrijblijvend contact met uw installateur

Wilt u ook gebruik maken van de diensten van een installateur en een vrijblijvend advies ontvangen om energie te besparen? Neem dan snel contact met ons op en ontdek de vakbekwaamheid van onze installateurs. U kunt ons bereiken door het contactformulier op deze website in te vullen en te versturen. Uiteraard kunt u ook telefonische contact opnemen met uw installateur.

Ja, ik wil een gratis offerte!

Naam (*)

E-Mail (*)

Telefoonnummer (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Plaats (*)

Beschrijving (*)