Warmte en comfort

Voor warmte en comfort bij u thuis en op het werk is Winkelman Installateurs de aangewezen partij. Door uw wensen te inventariseren en grondig naar de situatie in uw woning en op uw werkplek te kijken, kunnen wij uiterst geschikte installatie oplossingen verzorgen. Hierbij kunt u denken aan het installeren, onderhouden, repareren en renoveren van allerlei zaken op het gebied van installatietechniek. Tegen een optimale prijs- kwaliteitsverhouding kunt u bij onze deskundige medewerkers terecht.

Zonnestroom rendeert

Wilt u dat uw spaargeld echt rendeert,
inversteer dan in zonnestroom.
Lees meer

 
U kunt direct een offerte aanvragen of contact opnemen voor meer informatie.

Installatiebedrijf

Winkelman is een installatiebedrijf dat nog altijd thuis is in de traditionele disciplines van de installatietechniek. In de loop der jaren zijn er steeds meer facetten van de installatietechniek bijgekomen. Enkele voorbeelden van facetten waar ons installatiebedrijf zich in heeft gespecialiseerd, zijn:

  • Zonneboiler systemen
  • Meet- en regel technieken voor CV-installaties
  • Ventilatie systemen
  • Elektra
  • Airco systemen
  • Luxe badkamers
  • Sanitaire voorzieningen
  • Bitumineuze- en EPDM dakbedekking
  • Legionella filters

Totaalpakket installatietechnieken

Sinds enkele jaren hebben wij de diensten van ons installatiebedrijf uitgebreid met Waterluxe waterontharders voor kalkvrij water voor de hele woning. Met deze uiteenlopende vormen van installatie techniek kunnen wij voor zowel particulieren en bedrijven in de utiliteit sector, industriƫle sector en seriematige sector een totaalpakket bieden.

Direct contact met een installateur

De installateurs van ons installatiebedrijf zijn uiterst vakkundig en werken volgens de nieuwste installatietechnieken. Daarnaast hecht ons installatiebedrijf wij veel waarde aan een persoonlijke service en bieden wij scherpe prijzen voor onze dienstverleners. Indien u geĆÆnteresseerd bent in ons installatie bedrijf, nodigen wij u graag uit om eens een kijkje te nemen in onze showroom. Mocht u liever een vrijblijvende offerte op maat ontvangen, dan kunt u altijd contact met ons installatiebedrijf opnemen via het contactformulier op deze website of door via ons telefoonnummer. Wij geven u graag een passend advies!

Ja, ik wil een gratis offerte!

Naam (*)

E-Mail (*)

Telefoonnummer (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Plaats (*)

Beschrijving (*)