Warmte en comfort

Voor warmte en comfort bij u thuis en op het werk is Winkelman Installateurs de aangewezen partij. Door uw wensen te inventariseren en grondig naar de situatie in uw woning en op uw werkplek te kijken, kunnen wij uiterst geschikte installatie oplossingen verzorgen. Hierbij kunt u denken aan het installeren, onderhouden, repareren en renoveren van allerlei zaken op het gebied van installatietechniek. Tegen een optimale prijs- kwaliteitsverhouding kunt u bij onze deskundige medewerkers terecht.

Zonnestroom rendeert

Wilt u dat uw spaargeld echt rendeert,
inversteer dan in zonnestroom.
Lees meer

 
U kunt direct een offerte aanvragen of contact opnemen voor meer informatie.

Keukenboiler

U denkt er waarschijnlijk niet direct over na, maar gemiddeld maakt u per dag zo’n 30 tot 40 keer per dag gebruik van de warmwaterkraan in de keuken. De afstand die het water van de CV installatie naar een keuken in de meeste woningen aflegt is erg lang. Terwijl u op het warme water wacht, spoelt het koude water vaak ongebruikt weg. Het produceren van warm water kost daardoor veel water, maar ook energie, doordat de CV ketel iedere keer moet aanslaan als uw de warme kraan opendraait.

Water en energie besparen

Een keukenboiler is de oplossing om water en energie te besparen in uw keuken. Deze besparing kan oplopen tot wel € 175,- per jaar. De ruimte dat een keukenboiler inneemt is nauwelijks noemenswaardig, omdat deze tegenwoordig extra compact zijn vormgegeven nemen deze erg weinig ruimte in beslag.

De voordelen op een rij

Naast dat een keukenboiler zorgt dat u direct kunt beschikken over warm water en kosten bespaart, heeft het als extra voordeel dat u op een andere plaats in huis tegelijkertijd ook over warm water kunt beschikken. Zo kunt u douchen terwijl uw huisgenoot met warm water de afwas doet in de keuken. De voordelen van een keukenboiler op een rij:

  • Onmiddellijk de beschikking over warm water
  • Besparing op energie en water, tot wel € 175,-per jaar
  • Tegelijkertijd warm water in de keuken en douche
  • Compact model keukenboiler

Langdurig profijt van uw keukenboiler

Voor de installatie van een keukenboiler kunt u kiezen voor ons installatiebedrijf in Doetinchem. Winkelman Installateurs zorgt ervoor dat u langdurig profijt heeft van uw keukenboiler en veel kunt besparen. Vul het formulier op deze website in voor een offerte op maat.

Ja, ik wil een gratis offerte!

Naam (*)

E-Mail (*)

Telefoonnummer (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Plaats (*)

Beschrijving (*)