Warmte en comfort

Voor warmte en comfort bij u thuis en op het werk is Winkelman Installateurs de aangewezen partij. Door uw wensen te inventariseren en grondig naar de situatie in uw woning en op uw werkplek te kijken, kunnen wij uiterst geschikte installatie oplossingen verzorgen. Hierbij kunt u denken aan het installeren, onderhouden, repareren en renoveren van allerlei zaken op het gebied van installatietechniek. Tegen een optimale prijs- kwaliteitsverhouding kunt u bij onze deskundige medewerkers terecht.

Zonnestroom rendeert

Wilt u dat uw spaargeld echt rendeert,
inversteer dan in zonnestroom.
Lees meer

 
U kunt direct een offerte aanvragen of contact opnemen voor meer informatie.

Particulieren

Bezoek onze showroom

ShowroomVoor kwalitatief hoogstaande installatiediensten en een overzicht van onze producten nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan onze showroom. Hier vindt u een volledig overzicht van ons productenaanbod tegen een zeer goede prijs. U vindt hier onder andere een breed assortiment CV-ketels, kranen, waterontharders, badkamermeubilair en gaswasdrogers. Bij een bezoek aan onze showroom beantwoorden wij graag al uw vragen.

Duurzaamheid

ZonenpanelenSinds enige tijd heeft Winkelman Installateurs zich toegelegd op duurzaamheid. Zo kunt u bij ons terecht voor een deskundig advies op dit gebied, maar ook voor het leveren en installeren van diverse duurzame systemen is ons installatiebedrijf de aangewezen partij. Dat betekent dat u bijvoorbeeld een hoger rendement kunt halen uit uw zonnecollectoren. Wij realiseren een uitstekend resultaat dat volledig aansluit op uw situatie.

Uiteraard kunt u ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk advies bij u aan huis. Voor een vrijblijvende offerte verwijzen wij u naar het contactformulier op deze website.

Ja, ik wil een gratis offerte!

Naam (*)

E-Mail (*)

Telefoonnummer (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Plaats (*)

Beschrijving (*)