skip to Main Content

Bezoek onze showroom

ShowroomVoor kwalitatief hoogstaande installatiediensten en een overzicht van onze producten nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan onze showroom. Hier vindt u een volledig overzicht van ons productenaanbod tegen een zeer goede prijs. U vindt hier onder andere een breed assortiment CV-ketels, kranen, waterontharders, badkamermeubilair en gaswasdrogers. Bij een bezoek aan onze showroom beantwoorden wij graag al uw vragen.

Duurzaamheid

ZonenpanelenSinds enige tijd heeft wi-installatiebedrijf Installateurs zich toegelegd op duurzaamheid. Zo kunt u bij ons terecht voor een deskundig advies op dit gebied, maar ook voor het leveren en installeren van diverse duurzame systemen is ons installatiebedrijf de aangewezen partij. Dat betekent dat u bijvoorbeeld een hoger rendement kunt halen uit uw zonnecollectoren. Wij realiseren een uitstekend resultaat dat volledig aansluit op uw situatie.

Uiteraard kunt u ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk advies bij u aan huis. Voor een vrijblijvende offerte verwijzen wij u naar het contactformulier op deze website.

Back To Top