skip to Main Content

Eén van de specialisaties van ons installatiebedrijf is het installeren van een warmtepomp. Warmtepompen maken gebruik van de warmte uit de lucht en uit de bodem. In de zomer kan de warmtepomp uw huis ook koel houden. Het warmtepomp systeem zorgt er dus voor dat uw woning op temperatuur blijft, zonder dat het schadelijk is voor het milieu.

Warme en koude lucht

75% van de benodigde warmte voor uw woning, kan een warmtepomp gratis uit de bodem, de lucht of het grondwater halen. Om de pomp te laten werken is de overige 25% van de elektriciteit nodig. Hiermee geeft de warmte pomp vier keer zoveel warmte af als dat het nodig heeft. In de warme zomermaanden kan het koude grondwater gebruikt worden om uw woning af te laten koelen. Dit systeem zorgt voor een prettige leefomgeving en bespaart de investering van airconditioning.

Warmtepomp of andere installatie

Naast een warmtepomp zijn er nog veel meer installaties die ervoor kunnen zorgen dat u energiekosten kunt besparen. Een installatiemonteur van ons bedrijf komt graag bij u langs om te bekijken welke systemen er voor uw woning of bedrijfsruimte geschikt zijn. Vervolgens brengen wij geheel vrijblijvend een offerte op maat uit voor een gepaste warmtepomp of andere installatie.

Back To Top