skip to Main Content
Waar Kun Je Een Systemair Airco Kopen?

Waar kun je een Systemair airco kopen?

Systemair uw partner voor een gezond binnenklimaat

Systemair, opgericht in 1974 is een toonaangevend Zweeds luchtbehandelingsbedrijf dat werkt vanuit de waarden eenvoud en betrouwbaarheid. Zij ontwikkelen, produceren en verkopen hoogwaardige ventilatieproducten. Hun missie is om uw ideale partner te zijn bij het beheersen van de uitdagingen die u ontmoet bij het creëren van een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Productaanbod Systemair in Nederland

Op de Nederlandse markt biedt Systemair split airco’s aan uit hun SYSPLIT assortiment. Split airco’s zijn de meest efficiënte vorm van airconditioning omdat er gebruik wordt gemaakt van een systeem met een aparte buiten en binnenunit. Zo kunnen deuren en ramen gesloten blijven waardoor er niet onnodig warmte van buiten naar binnen komt. Met een split airco kunt u een ruimte op temperatuur brengen en houden. Men onderscheidt single split en multi split airco’s. Bij single split maakt men gebruik van één binnenunit en één buitenunit. Bij de multi split variant is er eveneens één buitenunit, maar zijn er meerdere binnenunits, die onafhankelijk van elkaar meerdere ruimtes op de gewenste temperatuur kunnen brengen.

5 Voordelen van een Systemair SYSPLIT airco

De split airco’s uit het SYSPLIT assortiment van Systemair zijn speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote ruimtes en bieden een hoog comfort. Zij zijn energiezuinig en eenvoudig in gebruik. Deze airco’s kunnen zowel koelen als verwarmen en de units van Systemair onderscheiden zich door hoogwaardige kwaliteit en hun eenvoudige bediening. Wanneer u kiest voor een airco van Systemair kiest u voor kwaliteit bent u verzekerd van:

  • Zweedse betrouwbaarheid
  • een ruim assortiment
  • stille en efficiënte units
  • eenvoudige bediening
  • energiezuinig in gebruik

Hier is het merk Systemair verkrijgbaar

Een Systemair airco kunt u het beste aanschaffen bij officieel Systemair partner VRP Klimaat. Zij zijn een erkend installatiebedrijf dat u kan voorzien van gedegen advies en hulp bij het uitzoeken van de meest geschikte split airco. Zij bedienen zowel de particuliere als zakelijke markt en zijn daarnaast leverancier voor installatiebedrijven. Ook kunt u bij hen terecht voor reparaties en periodiek onderhoud.

Vindt u het interessant om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van installatietechniek? Lees ook onze andere blogs

Back To Top