skip to Main Content

Gevelverlichting in landelijke sfeer

Maak kennis met landelijke gevelverlichting

Bent u net verhuisd en wilt u uw nieuwe woning voorzien van nieuwe buitenverlichting? Of betrekt u binnenkort een nieuwbouwwoning en zoekt u inspiratie om het buitengedeelte op een passende en sfeervolle manier te verlichten? Een efficiënte en fraaie manier om dit te verwezenlijken is landelijke gevelverlichting. Het aanbod in deze vorm van buitenverlichting is groot. Dat betekent dat er voor elke stijl de juiste gevelverlichting voorhanden is. Wij helpen u hier graag op weg met informatie over landelijke gevelverlichting en welke toepassingsmogelijkheden u hiermee heeft.

Ruime keuze landelijke gevelverlichting

Als het gaat om landelijke gevelverlichting heeft u de keuze uit vele soorten, maten en toepassingen aan verlichting. En in de loop der jaren groeit dat aanbod alleen maar. Een bekende en geliefde gevellamp is de nostalgische (wand)lantaarn. Andere varianten die tot de categorie landelijke gevelverlichting behoren, zijn de platte muurlampen, scheepslampen, koetslampen, nautische lampen en de maritieme gevelverlichting. En uiteraard kunt u ook kiezen voor de ‘gewone’ gevellamp. Gevelverlichting is onder te verdelen in verschillende uitvoeringen, waaronder modern, klassiek, landelijk, stoer en industrieel. Daarnaast zijn er ook meer exclusieve uitvoeringen. Wat voor uw keuze vooral belangrijk is, is dat u weet welke stijl en uitvoering gevelverlichting het beste bij uw smaak en huis passen.

Ruime keuze in materialen

Als u kiest voor landelijke gevelverlichting, dan is het belangrijk dat u ook rekening houdt met de materialen waar u voor kiest. Er is een ruime keuze in materialen. Vaak wordt verlichting gemaakt van duurzame aluminiumsoorten. Dat geldt ook vaak voor de wandsteunen die hierbij onmisbaar zijn. Kiest u bijvoorbeeld voor een prachtige lantaarnkap? Dan is die veelal van koper of brons gemaakt. Scheepslampen zijn meestal gemaakt van messing of massief nikkel. Dat materiaal ziet er niet alleen heel mooi uit, het is ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk. In het kort kunnen we stellen dat er voor iedere smaak, woning of omgeving mooie passende en landelijke gevelverlichting verkrijgbaar is. Het is daarbij een kwestie van uw persoonlijke stijl en smaak bepalen en dan knopen doorhakken.

Kies voor klassieke gevelverlichting

Is uw nieuwsgierigheid voor landelijke gevelverlichting al gewekt, of heeft toch nog wat behoefte aan extra informatie? Laat u dan inspireren in een speciaalzaak in buitenverlichting en laat u daarbij adviseren door de experts Zij kunnen u vast inspireren met nog meer leuke ideeën die bij uw woning en uw smaak passen.

Back To Top